EU Familiesammenfoering - FamilieSammenfoering.info_

EU Familiesammenføring

EU-løsningen på din familiesammenføring som dansk statsborger er en mulighed, også hvis du ikke kan leve op til de ekstreme stramme krav til familiesammenføring efter danske udlændingelove!

Det er fordi, du er EU statsborger og har rettigheder som sådan under EU Opholdsbekendtgørelsen om ”arbejdskraften fri bevægelighed”. Du kan tage til et andet EU land, Norge og Schweiz, du skal bo og arbejde der. Det kan være et hvilket som helst EU land, mange benytter vore nabolande Sverige og Tyskland. Du kan orientere dig på vore websider www.Den-Svenske-Model.dk og www.Den-Tyske-Model.dk

Du/I skal kunne dokumentere et ”reelt og faktisk” ophold i det andet eu land. 

Et ”reelt og faktisk” er formuleringen ca. 48 %  eller hver anden modtager ved afslaget om tilbageføring til Danmark af ægtefælle/din nærmeste familie fra et andet EU land.

Der er regler/love/praksis/krav, som skal overholdes ved brugen af EU-løsningen på din familiesammenføring. Alt er ikke uden komplikationer. Og uanset EU regler om arbejdskraftens fri bevægelighed, så er der en statsadministration både i Sverige, Tyskland, de andre EU lande og i Danmark. Alt tager sin tid, endda lang tid, hvis alt ikke foretages korrekt og til tiden.

Udlændingeministeriet har fabrikeret en slags liste vedrørende EU-tilbageføringer til Danmark efter EU-opholdsbekendtgørelsen. Om det så betyder, at hvis man kan fremlægge dokumentation efter denne liste, så gives der en EU-opholdstilladelse til din ægtefælle/familie, vil nok være et såkaldt lykketræf. Hidtil har den tidligere nu nedlagte Statsforvaltning og Udlændingeministeriet været meget tillukket om praksis, og specielt om hvilke krav ministeriet mener opfylder, deres et ”faktisk og reelt” ophold i et andet EU-land.

Indvandrerrådgivningen modtager for ofte henvendelser fra danske statsborgere, der har været på internet og fået rigtig gode og gratis oplysninger på chatrum, men forkerte oplysninger om, hvordan man nemt kan benytte EU opholdsbekendtgørelsen til familiesammenføring i et andet EU land. Som vi fortæller dem, det er ikke en skovtur, man skal på, og man skal ikke tro, at alt på internet er gode og rigtige oplysninger. Det er trist efter et år eller mere at få et afslag, efter man har forladt Danmark, flyttet til et andet land og tilbage igen. Familie – ægtefælle og børn er ikke en kuffert, man bare kan tage med sig.

Vejledning og praktisk hjælp hos Indvandrerrådgivningen:

Har du en EU sag, så ring eller skriv for at få en kontrakt. Vi tager 2.000 kr. + moms 500 kr. for vejledning over telefon eller personligt møde, samt 7.000 kr. + moms i et engangsbeløb for sagsbehandling – forudbetalt. Halvdelen af betalingen for telefon eller personlig møde trækkes fra, hvis du indgår en kontrakt med os. Vi orienterer dig om at blive tilmeldt borger i det andet EU land, giver skriftlig instruktion om forløbet, samt ansøger til sidst i Danmark om din ægtefælles og eventuelle børns EU opholdstilladelse, samt besvarer alle dine mange spørgsmål undervejs. Vi vejleder I K K E gratis! Det vil forhåbentlig de fleste kunne forstå! 

Vi garanterer, at din EU familiesammenføring fra et andet land vil lykkes, hvis du følger vor mundtlige og skriftlige vejledning!

Du kan købe hjælp til en sådan sag hos Indvandrerrådgivningen, vi er specialister på området. RING TLF. 26223611 eller 50141816.