Familiesammenføring

FAMILIESAMMENFØRING

Familiesammenføring i Danmark er meget kompliceret og langsomlig. Det er kun i Danmark det forekommer, så mange stramninger på udlændingeområdet for familiesammenføring.

I Sverige, det øvrige Norden og EU forekommer det ikke. Mulige Integrationsproblemer løser man på en anden måde end ved at stramme udlændingelovgivningen til det ekstreme.

Familiesammenføring af ægtefæller og børn til etniske og danske statsborgere, har i 15 til 20 år skullet leve op til større og større krav til skolegang, uddannelse, arbejde og økonomi.

Så søg tidligt rådgivning!

Den 1 juli 2018 blev dansk udlændingelovgivning strammet ekstremt af et flertal i det danske Folketing. Hidtil har der været et tilknytningskrav, som ægtefællerne skulle leve op til foruden de øvrige krav. Nu blev det et integrationskrav, samt en række andre ekstreme diskriminerende krav.

  • Man skal nu kunne stille en bankgaranti på 100.000 kr. for at gennemføre en ansøgning om familiesammenføring, mange vil få svært ved at opnå denne bankgaranti.
  • Man må nu ikke bo i et af Folketings flertallets udpegede ”ghettoområder”.
  • Man skal have bestået mindst dansk prøve 3 eller Folkeskolens 9/10 klasse.
  • Udlændingemyndigheder skal nu kontrollere alle dokumenters ægthed, man skal skrive under på, de kan kontakte myndigheder, uddannelses institutioner, arbejdsgivere m.v. – også i udlandet. Der er afsat flere hundrede millioner til dette.

Disse stramninger bevirker, at næsten ingen med permanent opholdstilladelse kan leve op til de diskriminerende krav.

Antallet af ansøgte familiesammenføringer er faldet til under det halve. Indvandrerrådgivningen forventer antallet falder til en tredjedel i løbet af 2019. Det er på grund af de ekstreme krav.

Mange af Danmarks borgere, der ønsker en familiesammenføring, er stærkt utilfredse med stramningerne på familiesammenføringsområdet, speciel de danske statsborgere.

Det er endnu vigtigere end før, at være i god tid med en ansøgning om familiesammenføring, dels er det dyrt med statsafgifterne for indlevering ansøgningen, bankgarantioprettelse, kontrol af dokumenter, udfyldelse af ansøgningsskema osv. Det kan anbefales at være sikker på, at ansøgningen er perfekt.

Så søg tidligt rådgivning hos Indvandrerrådgivningen

KØB RÅDGIVNING OG SAGSBEHANDLING OM FAMILIESAMMENFØRING!

FAKTA OG KRAV

Det du skal passe på

 
 
 

SERVICE

Og det får du

 
 
 

SAGSOMRÅDER

Anker og andre oplysninger

 
 
 

EU FAMILIESAMMENFØRING

Sverige/Tyskland/EU lande

 
 
 

BLIVE GIFT

i Danmark og i udlandet

 
 
 

KONTAKT

Ring, skriv eller besøg os

 
 
 >

VI HJÆLPER
DIG SÅ DU
KAN FÅ DIN
FAMILIE
TILBAGE
I DIT LIV

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og
    Servicevilkår gælder.