A D V A R S E L om Familieretshuset!

Ansøgninger til Familieretshuset om tilladelse til at blive gift er en uansvarlig papirmølle. Man skal være mere end sikker på, at ansøgningen er udfyldt korrekt, samt at de udenlandske dokumenter er korrekt udformet og stemplet.

Dette kan vi hjælpe dig med.
Hvis tingene ikke er i orden efter juristerne i Familieretshuset opfattelse, trækker en ansøgning om tilladelse til at blive gift ofte ud i måneder, langt ud over et VISA på 90 dage.
Herefter er der desværre ikke mulighed for at modtage en tilladelse til at blive gift i Danmark.

Hvis man kommer i denne problemstilling, er der ganske få muligheder tilbage. I kan tage til Sverige for at blive gift inden visa perioden udløber. Du kan læse mere om borgerlig vielse i Sverige her https://malmo.se/Service/Stod-och-omsorg/Familjefragor/Borgerlig-vigsel.html

Når du er under familiesammenføring og vil rejse ud af Danmark, skal du have en tilbagerejsetilladelse gennem Udlændingestyrelsens Borgerservice.
Du skal benytte blanket TBT fra udlændingestyrelsen, samt medtage pas og kvitteringsskrivelsen for den ansøgte familiesammenføring.

Det er en tåbelig lovgivning og administration gennem Familieretshuset er til skade for borgerne i Danmark.

Indvandrerrådgivningen tilbyder at udforme de alt for mange sider for jer, i en ansøgning om at blive gift. Vi indsender ansøgningen og har kontakten til Familieretshuset, således der hurtigt bliver givet tilladelse til at blive gift. Hvis vi fører jeres sag om familiesammenføring foretager vi ansøgning om at blive gift til en nedsat pris.